Workshop gratuit pentru fete și femei

Crează propriul website cu Django Girls Chișinău!

Află mai mult»

Django Girls

Dacă ești fată sau femeie și vrei să înveți cum să faci propriul website, avem o noutate bună pentru tine: organizăm un workshop de o zi pentru începători!

Evenimentul va avea loc pe data de 21 Aprilie 2018 la Centrul de excelență Tekwill, Chișinău.

Credem că industria IT va beneficia considerabil prin implicarea femeilor în tehnologie. Îți oferim oportunitatea de a învăța cum să programezi și să devii una din noi – femei programatori!

Aplică pentru a participa la workshop!

Dacă ești femeie și ai un laptop, poți să aplici pentru a participa la avest eveniment! Nu trebuie să ai cunoștințe tehnice – workshopul este pentru cei ce nu cunosc sau sunt începători în domeniul programării.

Participantele vor beneficia de workshopul de o zi, pe parcursul căruia vor crea primul lor website.

Locurile sunt limitate, iar competiția e mare! Asigură-te că faci o aplicare bună!

Aplicările s-au deschis!

Procesul de aplicare se încheie pe data de 15 Aprilie. Vei fi contactată pentru detalii referitor la statutul aplicării tale până pe 18 Aprilie (sau mai devreme)!

Inregistrează-te

Trebuie să cunosc ceva despre site-uri web sau programare pentru a fi eligibilă?

Nu! Workshopurile sunt pentru începători. Nu este necesar să cunoști acest domeniu. Totuși, dacă ai puțină experiență și cunoștințe tehnice (ex. cunoști HTML și CSS) poți, de asemenea, să aplici!

Nu locuiesc în Moldova. Pot aplica?

Desigur! Workshopurile se vor desfășura în limba română, și dacă te descurci să vorbești și înțelegi limba română - aplică! Dacă ai nevoie de resurse financiare ca să te deplasezi la Chișinău, sau ai nevoie de ajutor cu rezervarea biletelor de avion sau cazare - nu ezita să ne contactezi. Vrem să-ți fim de ajutor!

Trebuie să vin cu propriul laptop?

Da. Nu avem calculatoare. Participanții vin cu propriile lor calculatoare. Vrem să ne asigurăm că vei putea lua cu tine acasă tot ce ai învățat la workshop.

Trebuie să am ceva instalat pe laptop?

Ar fi util să ai instalat Django pe propriul calculator înainte de începerea workshopului, dar te vom ajuta să-ți instalezi tot ce este necesar în cazul în care n-ai făcut-o desinestătător.

Sunt asigurate principalele mese ale zilei?

Vei avea parte de pauze de cafea precum și prânz inclus.

Fii mentor!

Ne-ar plăcea să te avem în rol de mentor! Contactează-ne dacă ești interesat ❤️

Django Girls

Acest workshop e parte a unei inițiative globale: Django Girls. Django Girls este o organizație non-profit, iar evenimentele sunt organizate de către voluntari din diferite colțuri ale lumii.

Pentru a vedea sursa programului, găsește-ne pe Github: github.com/DjangoGirls.

Dacă vrei să aduci inițiativa Django Girls în orașul tău, scrie-ne

Sponsori

Acest eveniment n-ar fi fost posibil fără suportul minunaților oameni precum și organizații partenere care au donat resurse financiare, cunoștințe și au investit timp pentru a ne ajuta să dăm viață acestui eveniment. Dacă vrei să contribui și să susții această cauză, te rugăm să ne contactezi

They already support The Django Girls Foundation ✨✨


Diamond 💞✨

Platinum 💝✨

Gold 💖✨