Taller de programació gratuït per a dones

Crea la teva primera plana web

Més informació »

Django Girls Mallorca

Si ets una al·lota i vols aprendre a programar planes web, tenim bones notícies per tu: farem un taller d'iniciació d'un dia a Palma on podràs aprendre els fonaments de programació Python i el desenvolupament Web.

Tendrà lloc el 8 de febrer de 2020 al campus de la UIB. Avisarem del lloc exacte.

A DjangoGirls creiem en els beneficis inherents a la presència de més dones en el sector tecnològic. Volem donar-te l'oportuninat d'aprendre com programar i formar part del nostre grup de dones programadores.

Els tallers són gratuïts i si no ets pots permetre el desplaçament fins a Palma però desitges aprendre i compartir coneixement amb altres, contacta amb nosaltres i mirarem què podem fer.

Django Girls Mallorca

Si eres mujer y quieres aprender a desarrollar páginas web tenemos buenas noticias para ti: ¡vamos a celebrar un taller de iniciación de un día en Palma! Podrás aprender los fundamentos de programación en Python y el desarrollo de aplicaciones web.

El evento tendrá lugar el 8 de Febrero de 2020 en el campus de la UIB. Avisaremos del sitio exacto.

Desde Django Girls creemos firmemente en la necesidad de que la mujer tenga más presencia en el sector tecnológico. Por ello, queremos darte la oportunidad de aprender a programar y convertirte en una de nosotras, ¡mujeres programadoras!

El taller es totalmente gratuito. Si no te puedes costear los gastos de desplazamiento, pero deseas asistir para aprendar y compartir conocimiento, contacta con nosotras e intentaremos ayudarte.

Inscripció!

Inscripcions completes, però pots intentar-ho a la

Llista d'espera-te

¡Inscripciones!

Inscripciones completas, pero puedes intentarlo en la

Lista de espera

Programal

Dissabte 8 de febrer de 2020.

08:30 - 09:00   Registre i cafè

09:00 - 09:30   Benvinguda i presentacions

09:30 - 11:00    Taller

11:00 - 11:30     Cafè i networking

11:30 - 14:15    Taller

14:15 - 15:30    Dinar i foto de grup

15:45 - 16:30    Taller

16:30 - 17:00    Cafè i networking

17:00 - 18:00    Taller

18:30     Clausura

Programa

Sábado 8 de febrero de 2020.

08:30 - 09:00   Registro y café

09:00 - 09:30   Bienvenida y presentaciones

09:30 - 11:00    Taller

11:00 - 11:30     Café y networking

11:30 - 14:15    Taller

14:15 - 15:30    Comida y foto de grupo

15:30 - 16:30    Taller

16:30 - 17:00    Café y networking

17:00 - 18:00    Taller

18:30     ClausuraOn es farà?/ ¿Dónde será?

A la UIB, Edifici Jovellanos

En la UIB, Edificio Jovellanos.

Django Girls

Aquest taller forma par d'una iniciativa major, les Django Girls, una organització sense ànim de lucre que, gràcies a les seves voluntàries i voluntaris, realitza events com aquest a diferents parts del món.

Consulta el repositori a GitHub: github.com/DjangoGirls

Si vols dur Django Girls a la teva ciutat, escriu a Django Girls Global.

Django Girls

Este taller forma parte de una iniciativa mayor: Django Girls, una organización sin ánimo de lucro que, gracias a sus voluntarias y voluntarios, realiza eventos como este en diferentes partes del mundo.

Consulta el repositorio en GitHub: github.com/DjangoGirls

Si quieres llevar Django Girls a tu ciudad, escribe a Django Girls Global.

He de saber qualque cosa de web o programació?

No! El taller és d'iniciació. No necessites saber-ne res. Encara així, si tens un poc de coneixement sobre tecnologia (saps HTML o CSS per exemple) també et pots inscriure.

No sé català, em puc incriure?

Sí, clar. El tutorial que se seguirà està preparat en diferents idiomes, entre els quals castellà i anglès. Els tutors et podran ajudar en català i castellà, i alguns en anglès. Si necessites un tutor en anglès pensa a comunicar-nos-ho quan t'inscriguis.

He de dur el meu portàtil?

Sí, el portàtil l'has de dur tu. No tenim hardware i a més és important que et puguis endur amb tu tot allò que farem al taller.

Necessit tenir res instal·lat al portàtil?

Estaria bé tenir Django instal·lat abans del workshop però no hauràs d'instal·lar res tota sola. Si no ho aconsegueixes abans ja t'ajudarem al taller.

Hi ha dinar?

Sí. Gràcies als patrocinadors se servirà cafè i dinar durant el taller.

¿Necesito saber algo sobre páginas web o programación?

¡No! El taller es de iniciación, por lo que no necesitas saber nada de antemano. Aún así, si ya tienes algún pequeño conocimiento previo sobre tecnología (como HTML o CSS) también te puedes inscribir.

No sé catalán, ¿me puedo inscribir?

Sí, claro. El tutorial que se seguirá está preparado en diferentes idiomas, entre los que se encuentran el castellano y el inglés. Los tutores te podrán ayudar en catalán y castellano, y algunos en inglés. Si necesitas tutor en inglés por favor comunícanoslo cuando te inscribas.

¿Necesito traer mi portátil?

Sí. No tenemos equipos para prestar, por lo que deberás traer tu propio ordenador portátil. Además, creemos que es importante que puedas llevarte a casa todo lo que escribas y hagas durante el taller.

¿Necesito tener algo instalado en el portátil?

Sí. Lo ideal es que vengas al taller con Django ya instalado, pero no esperamos que lo hagas sin ayuda. Nos aseguraremos de que alguno de los tutores te guíe en esta tarea antes del evento.

¿Hay comida?

Sí. Gracias a los patrocinadores se servirá café y comida durante el taller.

Moltes gràcies als mentors i mentores que que col·laboren a l'event i pel seu interés per l'iniciativa. Ja hem cobert el nombre de gent necessari, moltes gràcies!

Muchas gracias a los mentores y mentoras que colaboran en el evento y por su interés en la iniciativa. Hemos cubierto el número de gente necesaria. ¡muchas gracias!

Mentores i mentors / Mentoras y mentores


Carme Cerdà Torres

Cèlia Amador

Clara Bonnín

Joan Bonnin
@JoanBonnin

María

Nayra

Pere Frontera Luna

Toni Robles
@anthoitaker

Yeray Blanco López
@Yeray_Blanco_

Patrocinadors i col·laboradors

Aquest event no seria possible sense el recolzament de gent meravellosa i organitzacions que donen el seu temps, coneixement i doblers per ajudar-nos a fer això possible. Si vols contribuir, enscriu-nos a: [email protected].

Pots descarregar-te el fulletó informatiu per patrocinadors aquí.

Patrocinadores y colaboradores

No podríamos estar aquí sin el apoyo de la gente maravillosa y las organizaciones que donan su tiempo, conocimiento y dinero para ayudarnos a hacer esto posible. Si quieres contribuir, escríbenos a [email protected]. Puedes consultar más información sobre el evento y los patrocinios en nuestro folleto informativo.

Equip Organitzador / Equipo organizador


Estrella Suárez
@insilix

They already support The Django Girls Foundation ✨✨


Diamond 💞✨

Platinum 💝✨

Gold 💖✨